ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Pellets σε κυκλο

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Η εξοικονόμηση με καυστήρες pellet KIPI είναι πολύ απλή, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική πρόοδο των συσκευών μας. Χρησιμοποιούμε τη συνέργεια όλων των πλεονεκτημάτων των pellet, ενός καινοτόμου καυστήρα και αποτελεσματικού ελέγχου. Αυτό σημαίνει ότι η θέρμανση του σπιτιού σας μπορεί να γίνει οικολογική και οικονομική όπως ποτέ άλλοτε! Είναι η σημαντική μείωση των εξόδων καυσίμου που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι καυστήρες pellet KIPI εκτιμώνται τόσο πολύ από τους ιδιοκτήτες τους.

ΑΝΕΣΗ

Οι εξοικονομήσεις σπάνια συμβαδίζουν με την άνεση της χρήσης συσκευής θέρμανσης. Τις περισσότερες φορές, είναι απαραίτητο να συμβιβαστούμε μεταξύ αυτών των δύο επιθυμητών χαρακτηριστικών.  Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τον έξυπνο έλεγχο, η χρήση των συσκευών μας είναι πρακτική και χωρίς συντήρηση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η λειτουργία του λέβητα μπορεί να επιβλέπεται ασύρματα χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή για κινητά ή έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Οι καυστήρες KIPI πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα για την εκπομπή επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα, χάρη στο οποίο το να τους αποκαλείς οικολογικό δεν είναι απλώς μια κενή φράση. Επιλέγοντας τις συσκευές μας, ωστόσο, μπορείτε να βασίζεστε σε πολύ περισσότερα. Η καύση των pellet συνοδεύεται από την ελαχιστοποίηση της ποσότητας τέφρας και σκόνης. Αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση του λεβητοστάσιου καθαρού. Η οικονομία, η άνεση και η οικολογία είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά των καυστήρων KIPI.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιστρεφόμενοι Καυστήρες 

Κοχλίες Pellet

Πίνακες Ελέγχου 

Ψηφιακοί Ρυθμιστές