ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KIPI

Η KIPI, είναι παραγωγός συσκευών θέρμανσης, ιδρύθηκε το 2013. Είναι μέρος της εταιρείας BTI Gumkowski, η οποία ειδικεύεται στην αναζήτηση λύσεων για τη βιομηχανία, το σχεδιασμό και την εφαρμογή τεχνολογικών γραμμών καθώς και ασυνήθιστων μηχανών και συσκευών από το 1994. Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών θέρμανσης στην Πολωνία. Η προσφορά μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καυστήρα πέλλετ με περιστρεφόμενο θάλαμο καύσης, θερμοσίφωνες, καθώς και μια σειρά από συμπληρωματικές συσκευές. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές λέβητα και το δίκτυο διανομής μας περιλαμβάνει περισσότερους από 100 εγκεκριμένους εγκαταστάτες εξοπλισμού θέρμανσης. Τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη χώρα και στο εξωτερικό.

«Ο κύριος στόχος μας είναι να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας και ειδικός σε αυτό που κάνουμε. Κάθε μέρα προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι της υψηλότερης ποιότητας και αξιοπιστίας. Προτεραιότητά μας είναι επίσης η προστασία του περιβάλλοντος, γι ‘αυτό οι συσκευές μας πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα για την εκπομπή επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα. “

Γιαν Γκουμκόφσκι
Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BTI Gumkowski

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ίδρυση της BTI Gumkowski

Φέτος, το Γραφείο Τεχνικής και Μηχανικής Jan Gumkowski ξεκίνησε τη δραστηριότητά του, εξειδικευμένο στην αναζήτηση λύσεων για τη βιομηχανία, το σχεδιασμό και την κατασκευή τεχνολογικών γραμμών και μη τυποποιημένων μηχανημάτων και συσκευών.

Η ιδέα της δημιουργίας του δικού σας καυστήρα

Για να μειώσουμε το κόστος θέρμανσης του εργοστασίου, αγοράσαμε έναν παραδοσιακό καυστήρα pellet. Βρήκαμε τα καύσιμα με τη μορφή pellet πολύ ελκυστικά. Η ικανοποίηση με την απόφαση που έγινε αργά μετατράπηκε σε απογοήτευση. Έπρεπε να καθαρίσουμε τον καυστήρα όλο και πιο συχνά, κάτι που ήταν πολύ επαχθές. Ήταν η πρώτη φορά που σκεφτήκαμε να αναπτύξουμε τον δικό μας καυστήρα.

Από την ιδέα στο πρωτότυπο

Φέτος, ξεκινήσαμε την έρευνα για έναν καυστήρα νέας γενιάς, σχεδιασμένος για την καύση σφαιριδίων των κατηγοριών A1, B1 και agri-pellet. Αναλύσαμε τις πρώτες ιδέες από θεωρητική άποψη, έως ότου καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μια καλή κατεύθυνση θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε έναν περιστροφικό θάλαμο καύσης στον καυστήρα, ο οποίος όχι μόνο θα έκανε τον καυστήρα αυτόματο, αλλά και θα επέκτεινε τη ζωή του. Η ομάδα σχεδιασμού άρχισε να σχεδιάζει.

Δημιουργία του πρώτου καυστήρα KIPI

Μετά από εντατική εργασία για το πρωτότυπο και την επακόλουθη βελτίωσή του, δημιουργήθηκε ο πρώτος καπτήρας σφαιριδίων Kipi. Το μοντέλο ROT POWER ήταν ο πρώτος καυστήρας που χρησιμοποίησε περιστροφικό θάλαμο καύσης, ο σχεδιασμός του οποίου υποβλήθηκε από εμάς στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η μαζική παραγωγή και οι πωλήσεις της στην εγχώρια αγορά.

Επέκταση σε ξένες αγορές

Μετά την επιτυχία των καυστήρων μας στην πολωνική αγορά. Ήρθε η ώρα να επεκταθεί στις ξένες αγορές. Στο τέλος του 2015, το εύρος διανομής μας επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει χώρες όπως η Λιθουανία, η Λετονία, η Εσθονία, η Ελλάδα, η Τσεχική Δημοκρατία, η Λευκορωσία, η Ρωσία, η Σουηδία και η Φινλανδία.

Έναρξη κατασκευής νέας έδρας

Η αύξηση των πωλήσεων απαιτούσε αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να χτίσουμε μια νέα έδρα με αίθουσα παραγωγής.

ΕΛΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ