ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΛΕΒΗΤΑ

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ PLUS

Διακρίνεται από την εργασία μόνο σε έναν ανεμιστήρα εξάτμισης. Αυτό εγγυάται αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και ευκολότερη ρύθμιση του καυστήρα καθώς και την ασφάλεια της συσκευής. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από τη διατήρηση σταθερών παραμέτρων της ποσότητας καυσίμου που διανέμεται, τη μείωση του συντελεστή λάμδα μέσω της χρήσης ενός καναλιού φωτός ανιχνευτή φωτογραφιών και της χρήσης ενός συστήματος ανακυκλοφορίας καυσαερίων.

Ο περιστροφικός καυστήρας PLUS διατίθεται με ισχύ 10 kW, 16kW, 20kW, 26kW και 36kW. Οι διαστάσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές είναι οι ίδιες με τον τυπικό ROTARY καυστήρα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ

Ο θάλαμος καύσης περιστρέφεται και καθαρίζει στάχτες και σκωρίες, χάρη στις οποίες ο καυστήρας λειτουργεί αποτελεσματικά όλη την ώρα, χωρίς πτώση ισχύος και ποτέ δεν φράζει. Ο καυστήρας χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα διαίρεσης αέρα σε πρωτογενή και μετά την καύση, το οποίο εγγυάται αποτελεσματική καύση σβόλων ακόμα και αν η ποιότητά του είναι εκτός της ταξινόμησης DIN. Το ιδιόκτητο διάλυμα ρουλεμάν και ο προσεκτικά κατασκευασμένος θάλαμος κλιβάνου διασφαλίζουν ότι διατηρούνται οι υψηλότερες παράμετροι αντοχής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Pellets σε κυκλο

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Η εξοικονόμηση με καυστήρες pellet KIPI είναι πολύ απλή, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική πρόοδο των συσκευών μας. Χρησιμοποιούμε τη συνέργεια όλων των πλεονεκτημάτων των pellet, ενός καινοτόμου καυστήρα και αποτελεσματικού ελέγχου. Αυτό σημαίνει ότι η θέρμανση του σπιτιού σας μπορεί να γίνει οικολογική και οικονομική όπως ποτέ άλλοτε! Είναι η σημαντική μείωση των εξόδων καυσίμου που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι καυστήρες pellet KIPI εκτιμώνται τόσο πολύ από τους ιδιοκτήτες τους.

ΑΝΕΣΗ

Οι εξοικονομήσεις σπάνια συμβαδίζουν με την άνεση της χρήσης συσκευής θέρμανσης. Τις περισσότερες φορές, είναι απαραίτητο να συμβιβαστούμε μεταξύ αυτών των δύο επιθυμητών χαρακτηριστικών.  Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τον έξυπνο έλεγχο, η χρήση των συσκευών μας είναι πρακτική και χωρίς συντήρηση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η λειτουργία του λέβητα μπορεί να επιβλέπεται ασύρματα χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή για κινητά ή έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Οι καυστήρες KIPI πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα για την εκπομπή επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα, χάρη στο οποίο το να τους αποκαλείς οικολογικό δεν είναι απλώς μια κενή φράση. Επιλέγοντας τις συσκευές μας, ωστόσο, μπορείτε να βασίζεστε σε πολύ περισσότερα. Η καύση των pellet συνοδεύεται από την ελαχιστοποίηση της ποσότητας τέφρας και σκόνης. Αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση του λεβητοστάσιου καθαρού. Η οικονομία, η άνεση και η οικολογία είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά των καυστήρων KIPI.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιστρεφόμενοι Καυστήρες 

Κοχλίες Pellet

Πίνακες Ελέγχου 

Ψηφιακοί Ρυθμιστές