Μια σύγχρονη αντλία θερμότητας HERO PREMIUM εγγυάται αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού και ζεστό νερό χρήσης. Το μαύρο ματ περίβλημα από ABS εξασφαλίζει αισθητική και μοντέρνα εμφάνιση. Αυτή η αντλία κάνει χρήση μιας ολοκληρωμένης λύσης inverter με το οικολογικό μέσο R32, καθώς και την τεχνολογία EVI.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ HERO PREMIUM

ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ A+++

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού HERO PREMIUM που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά αναπτύχθηκαν με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας και του σύγχρονου σχεδιασμού, ώστε να ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις απόδοσης, σταθερότητας και αθόρυβης λειτουργίας. Η σειρά HERO PREMIUM όχι μόνο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Green Gas R32 και την τεχνολογία αντιστροφέα EVI, αλλά διαθέτει επίσης ενεργειακή ετικέτα A+++ επομένως, η συσκευή αυτή δεν είναι μόνο ενεργειακά αποδοτική, αλλά πληροί και τις προϋποθέσεις για το υψηλότερο επίπεδο χρηματοδότησης.

ABS – ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΔΕΣ

Ο μοντέρνος σχεδιασμός με κυματοειδή επιφάνεια και χωρίς βίδες εγγυάται την έξυπνη εμφάνιση της αντλίας θερμότητας. Το ABS είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

42dB (A) ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Χάρη στη μοναδική, ηχοαπορροφητική εσωτερική δομή, η ακουστική πίεση της αντλίας διατηρείται στο επίπεδο των 42 dB (A) σε απόσταση 1 m.

R32 ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΟ

Σε σύγκριση με τα συνήθως χρησιμοποιούμενα ψυκτικά μέσα, όπως το R-22 και το R-410A, το R32 έχει κατά δύο τρίτα μικρότερη πιθανότητα δημιουργίας του φαινομένου του θερμοκηπίου και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ασήμαντες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ -25°C

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Inverter EVI, ο HERO PREMIUM μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά σε θερμοκρασία -25°C, διατηρώντας υψηλό συντελεστή COP και αξιόπιστη σταθερότητα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ HERO

Οι αντλίες θερμότητας HERO είναι ένας τέλειος τρόπος για να μειώσετε το κόστος θέρμανσης και να εγγυηθείτε την πραγματική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζονται οι δυνατότητες ενός ιδιοκτήτη μονοκατοικίας που αποφασίζει για την αντλία θερμότητας HERO PLUS ή HERO PREMIUM. Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ, μονάδες fan coil ή το συνδυασμό όλων αυτών των λύσεων. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα των HERO PUMPS είναι επίσης η δυνατότητα χρήσης του HYDROBOX που αποτελεί μια έτοιμη λύση σε ένα κομψό περίβλημα για την εξωτερική εγκατάσταση σε ένα κτίριο. Η προσφορά μας περιλαμβάνει δύο παραλλαγές με ζεστό νερό ή χωρίς ζεστό νερό.

ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ HERO ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ:

  • η μόνη πηγή θέρμανσης για ένα κτίριο σε απλή ή κλιμακωτή μορφή (μια σειρά αντλιών εγκατεστημένων παράλληλα).

  • κύρια πηγή θέρμανσης με πρόσθετη υποστήριξη από ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο ή πέλετ.

5 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι αντλίες θερμότητας Hero επιτρέπουν τη διαχείριση 5 ανεξάρτητων υδραυλικών συστημάτων. Μέσω του ελεγκτή και των θερμοστατών χώρου ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με την εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία στους χώρους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΑΝΤΛΙΩΝ

Ο ελεγκτής ecoMULTI επιτρέπει τον έλεγχο των παραδοσιακών συστημάτων που βασίζονται σε ρυθμιστή, σύζευξη, εναλλάκτη γλυκόλης-νερού ή απευθείας σύστημα. Μια ειδική εφαρμογή εξασφαλίζει την άνετη λειτουργία όχι μόνο της αντλίας θερμότητας αλλά και ολόκληρης της εγκατάστασης.