Η αντλία inverter, η οποία χαρακτηρίζεται για την εξοικονόμηση ενέργειας και την υψηλή απόδοση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξαιρετικά ψυχρές περιοχές με μέγιστη κλιματική θερμοκρασία -25°C για θέρμανση/ψύξη και προετοιμασία ζεστού νερού.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ HERO PLUS

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Χάρη στην τεχνολογία αντιστροφέα EVI, οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού HERO PLUS προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας για θέρμανση, ψύξη και προετοιμασία ζεστού νερού χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιτευχθεί υψηλή θερμοκρασία νερού ακόμη και σε ψυχρό κλίμα με ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία σε θερμοκρασία περιβάλλοντος max. -25°C.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ

Μια τεχνολογία απόψυξης με αλλαγή πίεσης επιτρέπει την έξυπνη απόψυξη, καθορίζοντας τον ακριβή χρόνο απόψυξης και την αρχική πίεση που συνάδει με την πραγματική θερμοκρασία περιβάλλοντος. Εξοικονομεί ενέργεια και κάνει την αντλία θερμότητας να λειτουργεί με υψηλή απόδοση.

ΕΞΥΠΝΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Το HERO PLUS είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4,3″ που επιτρέπει τον έλεγχο ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης από ένα σημείο. Η προηγμένη διεπαφή επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας σε όλα τα κυκλώματα και τα ρυθμίζει λαμβάνοντας υπόψη τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική θερμοκρασία.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ HERO

Οι αντλίες θερμότητας HERO είναι ένας τέλειος τρόπος για να μειώσετε το κόστος θέρμανσης και να εγγυηθείτε την πραγματική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζονται οι δυνατότητες ενός ιδιοκτήτη μονοκατοικίας που αποφασίζει για την αντλία θερμότητας HERO PLUS ή HERO PREMIUM. Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ, μονάδες fan coil ή το συνδυασμό όλων αυτών των λύσεων. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα των HERO PUMPS είναι επίσης η δυνατότητα χρήσης του HYDROBOX που αποτελεί μια έτοιμη λύση σε ένα κομψό περίβλημα για την εξωτερική εγκατάσταση σε ένα κτίριο. Η προσφορά μας περιλαμβάνει δύο παραλλαγές με ζεστό νερό ή χωρίς ζεστό νερό.

ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ HERO ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ:

  • η μόνη πηγή θέρμανσης για ένα κτίριο σε απλή ή κλιμακωτή μορφή (μια σειρά αντλιών εγκατεστημένων παράλληλα).

  • κύρια πηγή θέρμανσης με πρόσθετη υποστήριξη από ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο ή πέλετ.

5 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι αντλίες θερμότητας Hero επιτρέπουν τη διαχείριση 5 ανεξάρτητων υδραυλικών συστημάτων. Μέσω του ελεγκτή και των θερμοστατών χώρου ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με την εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία στους χώρους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΑΝΤΛΙΩΝ

Ο ελεγκτής ecoMULTI επιτρέπει τον έλεγχο των παραδοσιακών συστημάτων που βασίζονται σε ρυθμιστή, σύζευξη, εναλλάκτη γλυκόλης-νερού ή απευθείας σύστημα. Μια ειδική εφαρμογή εξασφαλίζει την άνετη λειτουργία όχι μόνο της αντλίας θερμότητας αλλά και ολόκληρης της εγκατάστασης.